Vizier op volleybal

 

Goudse Verzekering verlengt met Set-Up

VoV, 29-06-2018. 13:40 uur. De Goudse verzekering heeft de samenwerking met Springendal Set-Up ’65 met veel enthousiasme voor het komende seizoen verlengd! Middels deze verlenging zijn ze ook het komende jaar lid van de Springendal Set-Up ’65 business club SMASH2016.

Lesley de Jonge [hoofdtrainer Dames 1], Ronnie Haarman [voorzitter topsport Springendal Set-Up ’65] en Michel Luft [Voorzitter commercie] hebben tijdens een bezoek aan het hoofdkantoor van De Goudse in Gouda de verzekeraar weten te overtuigen verder te gaan in de ondersteuning van Springendal Set-Up ’65, en in het bijzonder de Goudse Volleybal Academie.

Nadat Lesley de Jonge een vurig en enthousiaste presentatie gegeven had over Springendal Set-Up ’65, de GO YELLOW plannen, de doelstellingen en de weg ernaar toe, was het de beurt aan Ronnie Haarman. Hij lichtte de nieuwe topsport organisatie van Springendal Set-Up ’65 nader toe. Na deze twee presentaties ondertekende Bernardo Walta, commercieel directeur van de Goudse, en Michel Luft, namens Springendal Set-Up ’65 de nieuwe contracten die beide partijen voor een volgend seizoen aan elkaar koppelden.

Springendal Set-Up ’65 wil via deze weg nogmaals de Goudse verzekeringen bedanken voor het vertrouwen die zij aan onze vereniging geven.

*Over de Goudse Verzekeringen:  De Goudse verzekeringen werkt heel bewust samen met onafhankelijke adviseurs. Twee van deze adviseurs zijn lid van de business club van Springendal Set-Up ’65, wetende Brink Bedrijfsverzekeringen en Levers ter Braak BV. Dankzij hun advies krijgt u de beste oplossing, die helemaal bij uw bedrijf en profiel past.

De Goudse verzekeringen biedt hun klanten een breed assortiment van financiële producten en verzekeringen: schade-, zorg-, inkomens- en levensverzekeringen. Zij hebben de organisatie zo ingericht dat ze snel en daadkrachtig kunnen inspelen op ontwikkelingen op de verschillende deelmarkten. Daarbij concentreert De Goudse zich steeds sterker op oplossingen voor ondernemers; dit sluit goed aan op het ondernemerskarakter van De Goudse. Op de internationale markt richt De Goudse zich op reis- en expatriatesverzekeringen.

Het kantoor van De Goudse staat in Gouda, terwijl bedrijfsonderdeel De Zeeuwse Verzekeringen is gevestigd in Middelburg. De Nederlandse werkmaatschappijen – met uitzondering van De Zeeuwse Verzekeringen – treden naar buiten onder het label ‘De Goudse’.  De Goudse wil de beste ondernemersverzekeraar van Nederland worden. Met producten en diensten die financiële risico’s inzichtelijk maken en afdekken. En met een excellente dienstverlening. Zodat ondernemers zorgelozer en succesvoller kunnen ondernemen. De Goudse is ervan overtuigd dat hun belangen het best zijn gewaarborgd bij een onafhankelijke adviseur die werkt op basis van integraal risicomanagement. Daarom ondersteunen zij adviseurs actief bij het ontwikkelen van hun visie en vaardigheden op dit gebied.

*Over de Springendal Set-Up ’65 business club SMASH2016:  Deze snel groeiende businessclub kent momenteel ruim 60 leden [zie http://www.setup65.nl/sponsoring/ ]. De leden zijn naast enkel landelijk opererende bedrijven allen gevestigd in Noord – Oost Twente. De businessclub heeft naast het financieel ondersteunen van de vereniging, als doel de ondernemers met elkaar in contact te brengen middel sport en business activiteiten. Naast de wedstrijden, worden er avonden georganiseerd, alwaar naast het gezellig borrelen, genetwerkt kan worden. Indien je meer informatie over deze business club wilt ontvangen graag een mail sturen naar de sc@setup65.nl , t.a.v. Michel Luft.

gh @ VoV, bron en foto via Michel Luft, Springendal Set-Up ’65.