Vizier op volleybal

 

Hands Up H1 verlaat Landgraaf puntloos

VoV, 10-03-2019. 15:56 uur.  Hands Up Heren 1 reisde af naar Landgraaf, op de zaterdag na carnaval. Het team trad aan zonder Pim van den Heuvel en Roel van Dreumel, waarbij Roel de rol van assistent-coach op zich nam.  Thuis wist Hands Up met 4-0 te winnen en de mannen zouden dit kunststukje graag willen herhalen. Helaas werd het een trieste, lange, aftocht zonder punten.

In de eerste set waren de beide teams aan elkaar gewaagd, waarbij de stand gelijk opging tot aan 18-18. Het verschil werd gemaakt door Hands Up, maar dan in negatief opzicht. Hands Up serveerde meerdere malen fout en kreeg geen vat op de diagonaal van VC Landgraaf. 25-21 was het resultaat.

Set twee en drie lieten een dramatisch beeld zien; slechte service, geen blokkade en matige verdediging. Hands Up kwam geen moment in de wedstrijd en kon op geen enkel moment meer een vuist maken tegen de opponent. De beide sets gingen dan ook verloren met respectievelijk 15 en 16 punten.

Met een laatste poging door Duco Fronik op midden te zetten en Tomas van Woerkom naar de buitenkant te halen in combinatie met Gerben Elissen op spelverdeling, wilde Hands Up de heren van Landgraaf verrassen. Met dit andere spel raakte Landgraaf een beetje van het padje. Ook middenman Nick Pulles rook zijn kans en speelde een hele goede wedstrijd. Toch slopen halverwege de set de fouten erin en trokken de Berlicumse Boys weer aan het kortste eind.

Een pijnlijk 4-0 verlies, waarbij Hands Up steeds verder achter raakt op de concurrentie.
Aankomende zaterdag speelt Hands Up om 18.00 uur in de thuishal in Berlicum en is alle support welkom!

gh @ VoV, verslag van Gerben Elissen. Foto Jan van den Noort.