Vizier op volleybal

 

Hands-Up H1 vs. Nuvoc gestaakt

VoV, 23-10-2022. 14:40 uur. Met een compleet team reisde Hands-Up Heren 1 af naar Veldhoven, waar het voor een aantal spelers een weerzien was met oud-bekenden. In de altijd gezellige Nuvochal ging de wedstrijd van start. De beide teams en het publiek hadden zin in een enerverende en vermakelijke wedstrijd. Het waren vijftien leuke minuten…

Na een slecht begin, kwam Hands-Up langszij bij Nuvoc. De manier waarop beloofde dat het een bijzondere wedstrijd zou worden: een blok van Roel van Dreumel, een gescoorde doorgooibal van Gerben Elissen en een serviceserie van Nick Pulles.

En een bijzondere wedstrijd werd het, op de stand van 9-8 waren al meerdere spelers van beide partijen uitgegleden. Het veld was spekglad, waardoor veilig afzetten onmogelijk was. In overleg met scheidsrechters en beide teams werd de wedstrijd gestaakt, nu nog een werkend digitaal wedstrijdformulier waar dit duidelijk op aan te geven is…

Met een onverzadigd gevoel zijn de Balkumse Mannen in de kantine beland en later in de plaatselijke shoarmatent om toch nog iets langer plezier te hebben van deze wedstrijd. De wedstrijd zal, hopelijk, snel worden ingehaald. We houden u op de hoogte via onze kanalen.

Terwijl het grootste gedeelte van de competitie niet zal spelen, speelt Hands-Up zaterdag 29 oktober wél. Onze strijders zijn om 18.00 uur te bewonderen tegen Tupos Heren 1, in de thuisbasis Sporthal de Run. Graag tot dan!

gh @ VoV, verslag van Gerben Elissen, Hands-Up H1.