Hands – Up weet weer wat winnen is

VoV, 30-01-2018. 6:12 uur. Na een onnodig lange reeks nederlagen, waarin Hands – Up H1 van een PD-plek ‘omhoog’ naar bijna een PD-plek ‘beneden’ viel, wisten de Berlicummers de lastige uitwedstrijd tegen Kraftwell SR in een winstpartij om te zetten (2-3).

Beide ploegen maakten er in de altijd sfeervolle sporthal d’n Dijck een hele spannende wedstrijd van. Het momentum keerde zelfs meerdere keren per set. Nadat Hands-Up uit de startblokken schoot in de 5e set en zelfs op een 4-10 voorsprong kwam, wist de thuisploeg zichzelf weer terug in de wedstrijd te knokken. Hands-Up wist nog 1x aan te zetten en de overwinning naar zich toe te trekken.

Met vijf punten uit de laatste twee wedstrijden tegen lastige tegenstanders lijken de mannen uit Berlicum de aansluiting met de grote middenmoot weer gevonden te hebben. Aanstaande donderdag speelt Hands-Up in de Run tegen koploper EMD – Tooling / Revoc om vervolgens de 2e winterstop in te gaan. Ruim een maand hoeft Hands-Up niet te spelen, dus kom allemaal aanstaande donderdag 21:00 naar sporthal de Run om de heren in actie te zien.

gh @ VoV, verslag van Rogier Veltrop, Hands – Up Heren 1. Foto Jan van den Noort.