Hard werken loonde niet voor VTC Woerden D1

VoV, 11-04-2022. 5:36 uur. Op 9 april stond voor de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden de volgende thuiswedstrijd op het programma. Tegen de dames van Leython mochten ze weer een leuke wedstrijd laten zien. Na een goede trainingsweek was VTC Woerden dames 1 gebrand om te vechten voor elke punt en plezier met elkaar te maken.

De dames van Quadrant Bouw VTC Woerden begonnen vol energie aan de wedstrijd en beide teams gingen gelijk op. Op een stand van 9-14 werd er een time-out genomen aan Woerdense kant. Vanaf dat moment wisten de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden weer gelijk te komen met de dames van Leython. De set werd uiteindelijk met een 23-25 door Leython gewonnen.

Het minimale verschil in de eerst set, motiveerde de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden nog meer om in de tweede set nogmaals alles te geven. Al snel kwamen de Woerdense dames op een voorsprong, wat de hele set werd vastgehouden. Mede door de service series van aantal dames van Quadrant Bouw VTC Woerden werd de tweede set gewonnen met 25-14.

In de derde set gingen beide teams weer gelijk op. Tegen de helft van deze set keken de Woerdense dames tegen een constante achterstand. Met een time-out en een dubbele wissel werd er hard gewerkt om de achterstand weg te werken. Helaas was het net niet genoeg en ging deze set met 21-25 naar Leython.

In de vierde set werd er wederom hard gewerkt door VTC Woerden Quadrant Bouw dames 1. In deze set lieten ze een leuk spel zien en werden er lange rally’s gespeeld. Leython liet in deze set echter zien wat ze waard zijn. Na een leuke set met spannende momenten ging de laatste set met 20-25 naar Leython.

De dames van Quadrant Bouw VTC Woerden kijken terug op een goede wedstrijd waar de dames hun eigen spel speelden en er voor elk punt hard werd gewerkt.

De volgende wedstrijd spelen de Woerdense dames op donderdagavond 21 april om 20.45 uur tegen Spaarnestad dames 1 in de Thijs van der Polshal. Tot dan!