Vizier op volleybal

 

Hele blijde gezichten bij Fellini Vips

VoV, 16-05-2018. 12:25 uur. Geen louche spelersmakelaars, hoge transfersommen, een uitgebreid en duur scoutingsapparaat maar gewoon goede contacten …… ook zo kan een sportteam in Enschede zich dus blijkbaar versterken en verbreden.

Met slechts acht 30 plussers, waarvan een aanzienlijk deel al 45 plus, vanuit de promotieklasse naar de derde divisie …. dat leek de mannen van Fellini Vips dus geen goed idee! Versterking en verbreding van het team werd gezocht en, naar meer dan tevredenheid, gevonden. Matthijs Reijnders en Arjan Heupers zullen vanaf volgend seizoen hun uitgebreide volleybalkunsten in het eerste herenteam van Fellini Vips ten tonele spreiden.

Matthijs: “Tsja ….. jarenlang volleyballen en dan een jaar niks doen ….. het volleybalbloed begon de afgelopen maanden toch weer te stromen. Zowel Arjan als ik wilden graag samen in een hard werkend team gaan spelen op een lekker niveau met een relaxte (verenigings)sfeer. Via een aantal oud teamgenoten vanuit Twente ’05 en Webton Hengelo kwamen we in contact met dit team. Er was meteen een klik en al snel ‘kwam de deal rond’”.

Arjan vult aan: “Voor mij is het 3 jaar geleden dat ik gestopt ben, maar ben toch altijd in contact gebleven met het volleybalwereldje. Heerlijk om nu weer in het veld te staan en samen met Matthijs in dit team te komen spelen. Eén keer in de week fanatiek trainen en de wedstrijden op donderdagavond in de Enschedese Pathmoshal … dat past prima in onze agenda’s. Ik zie dan ook enorm uit om volgend jaar heerlijke potjes te gaan spelen”.

Met hun jarenlange top- en eredivisie ervaring zijn Arjan en Matthijs natuurlijk meer dan welkom geheten door de bestaande spelersgroep die vanzelfsprekend enorm blij zijn met deze mannen. Zowel kwalitatief als qua sfeer en ambitie passen ze perfect in het plaatje en is het team voor volgend jaar eigenlijk al rond ….. tenzij er zich natuurlijk nog meer niet te weerstane kansen op de roerige (inter)nationale volleybal transfermarkt voordoen …… Tip voor de spelersmakelaars: Graag wel transfervrije spelers!

gh @ VoV, bron Frank Oort, Fellini Vips.