Vizier op volleybal

 

Hoofdsponsor Draisma verlengt contract

VoV, 05-04-2018. 5:44 uur.  Het bestuur van de Stichting Topvolleybal Dynamo is blij te kunnen meedelen dat hoofdsponsor Draisma ook komend seizoen verbonden blijft aan het Heren 1-team van Dynamo en naamgever blijft van de Draisma Dynamo Arena.

“Geweldig dat Draisma doorgaat”, juicht stichtingsvoorzitter Peter de Vries de contractverlenging met het gerenommeerde Apeldoornse aannemingsbedrijf toe, Draisma fungeert al sinds september 2010 als steun en toeverlaat van Dynamo’s topteam en trouwe partner van de Stichting Topvolleybal Dynamo.

In nauwe samenwerking met de hoofdsponsor, de jubilerende businessclub, die dit jaar haar 25-jarig bestaan viert, en de vereniging SV Dynamo hopen Draisma Dynamo’s beleidsbepalers Apeldoorn in de nabije toekomst weer tot de enige echte volleybalhoofdstad van Nederland maken.

“We gaan op de huidige weg verder en blijven op alle vlakken kritisch kijken en verbeteren”, verklaart De Vries hoe hij met zijn medebestuurders zowel binnen en buiten de lijnen een verdere professionalisering nastreeft.

gh @ VoV, persbericht  Draisma Dynamo, Arjan de Frens, PR – Communicatie Draisma Dynamo. Foto Peter Donderwinkel.