Vizier op volleybal

 

Horstink nieuwe hoofdtrainer jongens-/herenlijn SV Dynamo

VoV, 05-05-2020. 14:05 uur. SV Dynamo is bijzonder blij en trots dat met ingang van komend seizoen Robert Horstink als hoofdtrainer voor de jongens- en herenlijn is aangesteld. Robert is geen onbekende binnen de vereniging: afgelopen jaar was hij al actief als tweede trainer van Heren 2 (topdivisie) en Heren 3 (2e divisie).

Begeleiden talenten: In zijn nieuwe functie als hoofdtrainer wordt Robert voornamelijk verantwoordelijk voor het bewaken van de opleidingsstructuur en de afstemming met de verschillende trainers. Hij is als geen ander in staat talenten te begeleiden en te motiveren om zo bij hen het beste naar boven te halen.

Het begeleiden van deze talenten gaat Robert overigens samen met Arjan de Groot doen. Arjan combineerde vorig jaar de functie van hoofdtrainer nog met die van hoofd opleidingen binnen SV Dynamo; komend seizoen richt hij zich dus uitsluitend op de opleidingen. De afstemming van het persoonlijk ontwikkelplan gebeurt uiteraard in overleg met de talenten zelf en met hun ouders/verzorgers.

Met het aanstellen van Robert als hoofdtrainer kunnen we onze jeugdopleiding voor de jongens-/herenlijn nog beter vormgeven. Bij SV Dynamo kijken ze dan ook vol vertrouwen uit naar komend volleybalseizoen.

gh @ VoV, bron en foto SV Dynamo Apeldoorn