Vizier op volleybal

 

Imponerende seizoenstart Umoya/ Jokers V.C. H1

VoV, 11-10-2022, 5:58 uur. Wie nu in de 2e Divisie Zuid Heren een blik op de ranglijst werpt, ziet Umoya/Jokers H1 nog zonder puntverlies in de ranglijst staan. Na vier wedstrijden, twee in de nationale beker en twee in de competitie, hebben de Maastrichtenaren nog geen enkele set verloren. De plannen van trainer/coach Rogier Veltrop zijn dan ook helder: ‘We willen graag binnen twee seizoenen promoveren, en als dat dit jaar al zou kunnen dan zou dat alleen maar mooi zijn’.

De ambities in Zuid-Limburg zijn groot; de club groeit, er is met Umoya als chiropractor een hoofdsponsor aangetrokken die voor de fysieke begeleiding zal zorgen en het team heeft de nodige versterkingen binnen gehaald. ‘Vorig jaar hebben we netjes gepresteerd en zijn we verrassend hoog geĆ«indigd als debutant. Dit jaar groeien we door en de start is zeker hoopgevend’, aldus Veltrop. De club zit goed in elkaar en we zijn bezig met een duidelijk plan.

Tijdens de bekerwedstrijden werden Polaris en Tupos eenvoudig weggezet en ook in de competitie moest Tupos er wederom aan geloven. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen werd ook Volley2B met de maximale cijfers weggezet met inbreng van het hele team. Het teamgevoel is belangrijk bij Jokers VC, net als de hele club. ‘Hier bieden we een mooi niveau en veel gezelligheid aan in onze eigen kantine’, aldus een tevreden coach. Aanstaande zaterdag is Volley Tilburg H2 de tegenstander, waar het eerste team van Volley Tilburg de tegenstander in de volgende ronde van de beker de tegenstander zal zijn.

gh @ VoV bron persbericht Jokers VC.