Vizier op volleybal

 

In memoriam, Martijn Schoemans

VoV, 01-07-2019. 9:44 uur. Dinsdag 25 juni werd heel Sovoco opgeschrikt door het verdrietige nieuws dat Martijn Schoemans plotseling is overleden. Hij was die dag tijdens het zwemmen onwel geworden en alle hulp van vrienden, omstanders en hulpverleners had niet meer mogen baten.

Martijn speelde sinds 2013 in het 1e herenteam als spelverdeler. Een vervelende knieblessure zorgde ervoor dat hij afgelopen seizoen gestopt was en zich voorzichtig bij heren 2 aangesloten had. Ook was hij trainer/coach van dames 2. Komend seizoen zou hij het 1e damesteam onder zijn hoede nemen, een uitdagende taak die hij de afgelopen maanden al met veel enthousiasme opgepakt had. Martijn zat volop in het verenigingsleven en was nog maar 41 jaar.

Leden van de club en anderen die Martijn liefhadden, kwamen woensdagavond, samen met zijn vriendin Nadieh – tevens speelster van dames 2 –, bijeen om het verdriet te delen. Dinsdag 2 juli zal een grote afvaardiging van de club aanwezig zijn bij de herdenkingsdienst. Martijn was zeer geliefd en zal erg gemist worden. De gedachten gaan uit naar Nadieh, zijn vrienden en familie.

gh @ VoV, bron Sovoco, Antonietta Carta. Foto Jaap van den Broek.