Vizier op volleybal

 

Individuele kijk op techniek bij Servia

VoV, 18-02-2020. 5:16 uur. Op woensdagavond 11 maart organiseert Servia in sporthal Helsdingen in Vianen een avond, aanvang 20:00 uur, waarbij de INDIVIDUELE KIJK OP TECHNIEK door trainer/ coach Michiel de Ruyter van Servia Herens 1 het centrale thema is.

De volleybalsport is sinds jaar en dag onderhevig aan vele veranderingen en aanpassingen. Regels en techniek worden steeds weer aangepast om he spel aantrekkelijk te houden en aantrekkelijker te maken.

We kunnen ons afvragen “Wat doen trainers, coaches, liefhebbers om de spelers beter te bedienen, volgen ze hetgeen er in de boeken staat, wat ze op een clinic leren of hun eigen intuïtie bij de jongste ontwikkelingen.

De Technische Commissie van Servia, Vianen nodigt u van harte uit voor een ‘technische avond’ op woensdag 11 maart, waar Michiel de Ruyter u mee zal nemen in de individuele benadering van spelers.

De Ruyter houdt zich al 22 jaar bezig met de bewegingspatronen van spelers. Ze moeten diep zitten bij het verdedigen, we willen snel spelen, er zijn trainers die graag links laten passen. Michel geeft u uitvoerig tekst en uitleg over de voorkeuren. Al met al een zeer interessante avond, waarbij de discussie met elkaar zee welkom is.

Servia leden hebben gratis toegang, andere belangstellenden betalen € 25,00, hetgeen inclusief een welkom kop koffie is. Opgave s.v.p. via bestuur@servia.nl 

gh @ VoV, bron Servia, Vianen.