Vizier op volleybal

 

Inter Rijswijk H2: Compleet en nieuwsgierig!

VoV, 10-06-2018. 5:20 uur. Inter Rijswijk H2, dat inmiddels compleet is en nieuwsgierig naar het seizoen 2018 – 2019, heeft in het afgelopen seizoen wederom een succesvol jaar gedraaid. Als promovendus op de 2e plaats eindigen, was op voorhand niet de verwachting. Waarbij een dip van een aantal opeenvolgende verlies wedstrijden in het eerste deel van het seizoen, werd gecompenseerd door een imponerende reeks van winstpartijen en de ervaren spelers in de loop van het seizoen steeds meer concurrentie kregen van de talenten.

Memorabel wapenfeitje: Inter Rijswijk H2, wist als enige tegenstander, zowel uit als thuis te winnen van de “gedoodverfde” kampioen VCN! Die wij uiteraard veel succes toewensen in de Topdivisie!  Met als “kers op de taart” de opvulwedstrijden tegen Dynamo H2! Waarbij de thuiswedstrijd overtuigend werd gewonnen en de uitwedstrijd overtuigend verloren!.

Net als afgelopen jaren ondergaat het team een behoorlijke metamorfose:  Casper, Bart,Tom, Eric-Jan, Ferdi, Marius, Ricardo en Nick zwaaien af! Dit om redenen als: verhuizing, blessure, doorstroom Heren 1 en TTP! Heren bedankt voor jullie inzet en veel succes met de nieuwe uitdagingen! We verwelkomen de nieuwe spelers: Peter Veldman, Jurriaan Vink en Pim Mossel.

De andere teamleden zijn: Ivo Taal, Roland de Groot, Sebastiaan Bakker, Ken Rovers, Stef Hofman, Matthew Immers, Noud Doornheim, Jasper de Jong, Daniel Bassie en Jim Steenbergen.  Opnieuw een mooie mix van ervaring en dat ontwikkelt perspectief!

gh @ VoV, bericht Inter Rijswijk Heren 2 via Aafke Verbrugge.