Vizier op volleybal

 

Nieuwe gezichten bij Eredivisionist VoCASA

VoV, 10-06-2018. 5:28 uur. De website van VoCASA Nijmegen maakt melding van een aantal nieuwe gezichten bij de kersverse Eredivisieploeg. Nadat bleek dat een langer verblijf voor VVP in de Eredivisie niet mogelijk was, nam de ploeg uit Nijmegen die plaats over.

VoCASA heeft met Mario Wijsman en Max van der Weerden twee versterkingen erbij. Middenman Mario Wijsman, hij wordt volgende week 29 jaar, komt over van VVP en passer / loper Max Van der Weerden (19) komt van Talent Team Papendal naar de ploeg, die volgend seizoen getraind en gecoacht zal worden door de 37-jarige Joost Joosten uit Cuijk. Hij wordt de nieuwe hoofdtrainer en tot zijn assistenten zijn Albertine de Haan en Misha Latuhihin benoemd.

Joosten, oud-speler van VoCASA, werkt bij Sanadome, de hoofdsponsor van VoCASA. Op krachttraining was hij afgelopen seizoen met VoCASA Heren 1 aan de slag. In zijn nieuwe functie keert Joosten terug op het hoogste niveau. Hij was als speler jarenlang actief in de eredivisie en won onder meer tweemaal de landstitel en de beker met Nesselande en de beker met Dynamo Apeldoorn. Afgelopen seizoen was hij trainer / speler bij tweededivisionist VC Volt uit Cuijk. Daarnaast trainde Joosten een regio beachvolleybal selectie.

gh @ VoV, bron website VoCASA.