Kalinko vs. Sovoco, plek 1 vs. plek 2!

VoV, 04-03-2024. 6:29 uur. De eerste tegen de tweede van de competitie. Het beloofde een spannende en gave wedstrijd te worden.

De eerste set ging gelijk op, we hadden moeite om in het spel te komen. Met goed verdedigend werk en aanvalskracht aan beide kanten konden we goed bij blijven. Ondanks dat er een speelster aan de zijde van Sovoco geblesseerd raakte, wisten ze tóch winst te pakken met 23-25.

Tweede set begonnen we met een achterstand. Na een time-out van onze kant konden wij het tij keren. Vanaf 12-12 hebben wij de voorsprong weten te behouden. Deze set sloten wij af met een winst van 25-21

De derde set was een ware thriller. Door meerdere fouten vanuit onze kant liep Sovoco flink uit. 7 Punten achterstand leek een grote uitdaging! Toch trokken wij met onze aanvalskracht aan het langste eind. 27-25 was uiteindelijk hiervan het resultaat.

De vierde set had een vliegende start, door prachtige serviceseries pakten wij een voorsprong van 10-3! Uiteindelijk wist Sovoco zich wel terug te vechten, maar dit was niet genoeg. De laatste set eindigde in 25-20 voor ons, waardoor we de wedstrijd met 3-1 hebben gewonnen.