Vizier op volleybal

 

Kan Webton het koploper VCN lastig maken?

VoV, 12-03-2020. 5:38 uur. Een diesel komt langzaam op gang, maar als ie op toeren is blijft ie gaan. Dat zou je met wat fantasie ook kunnen zeggen over de volleyballers van Webton in de Topdivisie. Een moeizaam eerste deel van de competitie, maar in het tweede deel is het team van trainer/coach Jordan Weggelaar goed bezig: maar liefst vijf van de laatste zes wedstrijden werden in winst omgezet.

En waar dit gaat eindigen weet niemand, maar de strijd om de titel zou nog wel eens een verrassende ontknoping kunnen krijgen. A.s. zaterdag komt de huidige koploper Capelle op bezoek en dan zal moeten blijken of de lange mannen van Webton nu echt in een flow zitten, zoals dat zo mooi heet of dat het slechts een oprisping bleek te zijn. We zullen zien en voor alle volleyballiefhebbers van topvolleybal in Twente is dit een niet te missen wedstrijd. Dus tot zaterdag!

Aanvang 19.00 uur, sporthal Veldwijk Hengelo, toegang gratis en oh ja, er is natuurlijk ook weer de inmiddels bekende verloting

P.S. De heenwedstrijd in Capelle in de eerste helft van de competitie werd op het nippertje door Capelle gewonnen met 3-2….

gh @ VoV, persbericht Stg. Webton Topvolleybal. Foto Jan van den Noort.