Vizier op volleybal

 

Kom beachen bij Veracles op 19 en 20 augustus

VoV, 20-07-2022.  4:24 uur. Hallo beachvolleybalfanaten!  De Veracles Beachcommissie organiseert deze zomer de zestiende editie van het Veracles Beach Festival met als thema: Around the World. Vanaf 2008 organiseert Veracles jaarlijks dit toernooi waar zo’n 250 beachvolleyballers en beachvolleybalsters op afkomen. Alle niveaus kunnen meedoen: van 4e klasse tot en met eredivisie.

Bedrijventoernooi (vrijdag 19 augustus): Op vrijdagavond, voorafgaand aan het beachfestival, zal ook dit jaar weer het Bedrijventoernooi plaatsvinden. Hier zullen bedrijven tegen elkaar strijden tijdens een paar lekkere potjes beachvolleybal. Er zal gespeeld worden in teams van vier, dus haal in ieder geval drie collega’s over zodat jullie de rest van werkend Groningen kunnen laten zien wat teambuilding is. Daarnaast hoeven jullie je geen zorgen te maken over wat je wil gaan eten die avond. De beach commissie zal namelijk een BBQ voor jullie verzorgen. Opgeven kan per mail naar bedrijventoernooi@veracles.nl.

Gelkinge 9 Veracles Beach Festival (zaterdag 20 augustus): Op zaterdag mogen we allemaal weer vroeg uit de veren voor een dag vol (hopelijk) zon, strand, volleybal, muziek, koude versnaperingen en lekker eten! Aan de Hoornse Plas zullen namelijk weer tal van velden klaarliggen om jullie een dag te vermaken met beachvolleybal op elk niveau, maar ook daarnaast is er vermaak voor jullie geregeld.

Daarnaast zijn er meerdere side-events aanwezig zoals lesjes spikeball, een crossnet en tobbedansen voor vermaak tussen de wedstrijden door. Bovendien kun je je bier koud zetten en is er de hele dag muziek aanwezig! Nadat de wedstrijden zijn afgelopen zal er een BBQ gehouden worden. En om deze topdag af te sluiten zal er een feest plaats vinden in de Gelkinge 9 met een gratis welkomstshotje!

Voor meer informatie kun je onze website, www.veracles.nl/beach , Instagram @veraclesbeachfestival of Facebook in de gaten houden. Bij vragen kun je gerust een mailtje sturen naar beach@veracles.nl  of bellen naar één van de commissieleden, meer gegevens vind je op onze contactpagina op de website.

Hopelijk tot 19 en/of 20 augustus! Een groen-zwarte groet,

gh @ VoV, bron persbericht via Kirsten Spruijt, PR-Coördinator Veracles BeachCie ’21-‘22. Foto CEV.