Vizier op volleybal

 

Krekkers heeft er onwijs veel zin in

KrekkersD1seizoen2016rsz

VoV, 22-09-2016. 6:09 uur. Eindelijk we mogen weer! Na een volle en intensieve voorbereiding met vele oefenwedstrijden en toernooien spelen wij aanstaande zaterdag om 17.00 onze eerste thuiswedstrijd tegen Van Weering/Brainconsultant Donitas DS2 uit Groningen.

Deze wedstrijd zal laten zien waar we staan in deze nieuwe competitie en waar we eventueel nog aan moeten werken. Door de vele veranderingen binnen ons team hebben we hard moeten werken om aan elkaar te wennen. Maar we zijn als team en individueel allemaal flink gegroeid. Het beloofd een spannende en fanatieke wedstrijd te worden, terug kijkend op de wedstrijden in het verleden.

Krekkers Dames 1 heeft voor en tijdens de voorbereiding de nodige veranderingen moeten doorstaan. Romy Groothuis is helaas naar Curaçao vertrokken en Maartje Boerrigter heeft besloten om te stoppen. Sam Kroezen, oud speelster van Krekkers DS2, is de nieuwe libero. Britt Hoek is als extra spelverdeelsters toegevoegd aan het team. Tevens heeft Krekkers een nieuwe speelster uit Deventer aangetrokken namelijk, Eline van Heijningen. Eline zal de middenpositie gaan versterken.

Wij hebben er in ieder geval onwijs veel zin in en hopen er een mooi en fanatiek seizoen van te maken.

gh @ Vizier op Volleybal. Voorbeschouwing en foto Krekkers dames 1.