Vizier op volleybal

 

Krekkers meldt komst Lindy Donker

VoV, 24-03-2020. 4:32 uur. Het seizoen 2019-2020 is nog maar net voortijdig ten einde gegaan, de trainingen liggen nog een hele tijd stop, maar clubs zijn al wel bezig om op een heel vroeg tijdstip in het jaar de selecties voor volgen seizoen rond te maken. Eerstedivisionist Krekkers uit Maria Parochie heeft de eerste versterking voor het seizoen 2020-2021 al binnen.

Hun nieuwe trainer/ coach Frank van den Noort vertelde ons “We zijn blij te kunnen melden dat Lindy Donker naar Krekkers overkomt vanuit Apollo 8 Dames 2 uit Borne. Afgelopen jaren heeft ze onder Thijs Prins gespeeld in de Eerste Divisie. Lindy is iemand met veel potentie en lengte. Ze zal bij ons de plek van diagonaal speelster vervullen samen met Sophie Meijer. Een goede toevoeging op de selectie waarin nu alle posities dubbel bezet zijn. Dit is ook iets waar we naar streven binnen ons team.”

In het afgelopen seizoen stonden de Donker zusjes nog op mid tegenover elkaar bij de Twentse derby tussen Krekkers en Apollo 8 Dames 2. Immers zus Laury maakt al deel uit van de Krekkers selectie.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Elise Goossen – Haarhuis.