Vizier op volleybal

 

Krijgt zegereeks VIVES in 1BH een vervolg?

VoV, 19-11-2021. 5:49 uur. Tot nu zijn er in de Eerste Divisie B bij de mannen twee teams die, met een onderling verschil van zes punten, afstand hebben genomen van de volgers. Waarbij wel gezegd moet worden dat de nummer drie, Kangeroes, acht punten achterstaat, maar wel nog één wedstrijd moet inhalen.

VIVES (8-37) en RVV (8-31) zijn de topploegen. Voor VIVES lijkt de klus van aanstaande zaterdag tegen VTC Woerden (10de, 6-11) een stuk makkelijker te klaren dan voor RVV, dat bij VC WIK (6de, 8-18) op bezoek gaat. Natuurlijk gaan VTC Woerden en VC WIK er alles aan doen om tegen deze twee hoogste genoteerde teams in hun Divisie te stunten, want wat is er mooier dan ondanks de huidige posities, op één moment en dat moet dan zaterdag 20 november zijn, beter te zijn dan de koploper of de nummer twee. Dat is kicken man!

Volley Zuid (11de, 7-10) en VC Limac H2 (9de, 7-13) schelen zich niet zo heel veel in de onderste helft van het rechter rijtje en op basis daarvan zou je dus ook een gelijk opgaand duel mogen verwachten.

Dat zijn zeker niet de verwachtingen in Reuver. In ieder geval niet bij het bezoekende Kangeroes (3de, 7-23) gezien hun verschil op de ranglijst met hekkensluiter EMD Tooling (7-10). Daar zal gedacht worden aan de volle buit pakken om in de schaduw van VIVES en RVV te blijven mee sluipen.

Donki Sjot H2 uit Den Dungen (8ste, 8-14) krijgt Skunk (4de, 8-22) op bezoek. Teams speelden op 23 oktober voor de beker ook tegen elkaar, toen won Donki Sjot met 2-3. Skunk boekte in de laatste twee wedstrijden goede uitslagen, uit bij Volley Zuid werd met 0-4 gewonnen, thuis tegen Inter Rijswijk H2 waren ze met 3-1 te sterk.

We houden u op de hoogte hoe het afloopt.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.