Vizier op volleybal

 

KroonVisser toernooi stroomt langzaan vol

VoV, 16-05-2019. 5:49 uur. Op 31 augustus zal Sporthal de Stoep en Sporthal de Basis in Sliedrecht bol staan van het topvolleybal.  De mannelijke Ere-, Top en 1e divisies strijken deze dag in Sliedrecht neer om met elkaar de degens te kruisen in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen.

Tussen 12.00 en 21.00 spelen deze teams oefenpotjes tegen elkaar. Uiteraard om zelf automatismen in te slijpen en nieuwe mensen in te passen, maar stiekem ook een beetje om naar de concurrentie te kijken.

De toegang tot deze wedstrijd is uiteraard gratis. Het wedstrijdprogramma zal pas een week van te voren bekend worden gemaakt, omdat de teams zelf kunnen aangeven welk dagdeel ze willen spelen en voorkeur kunnen aangeven welke tegenstanders ze liefst nog even ontwijken.

Het aantal toegezegde teams staat inmiddels op 23. Het toernooi kan er 32 huisvesten, dus aanmelden kan nog altijd bij roy_kroon@hotmail.com  of via 06 – 13 10 33 12.

De teams die er sowieso bij zijn:

Eredivisie (5 teams):  Sliedrecht Sport, Zaanstad, VoCASA, Advisie SSS, CAS-CRM/ZVH

Topdivisie (10 teams):  Inter Rijswijk, HLB van Daal/DS, VCN, NTC Vastgoed Donitas, SV Dynamo 2, Kenders Bouw Dio Bedum, Volley Tilburg, Peelpush, AVV Keistad, Surfspot.nl Protos

Eerste Divisies (6 teams):  Orion 2, Inter Rijswijk 2, Sliedrecht Sport 2, VV Utrecht, Zaanstad 2, Compaen

België (2 teams):  Amigos Zoersel, Tesla Lint

gh @ VoV, persbericht KroonVisser Toernooi. Foto Jan van den Noort.