Vizier op volleybal

 

Laura de Zwart van TTP naar Team Eurosped

VoV, 09-03-2018. 11:31 uur.  Team Eurosped heeft nu al de eerste versterking voor het nieuwe seizoen vastgelegd:  midspeelster en groot talent Laura de Zwart komt over van het Talentteam Papendal / Arnhem. Laura de Zwart is dit seizoen niet actie gekomen voor het Talentteam als gevolg van meniscusoperaties aan beide knieën. De technische staf van Team Eurosped is echter zo overtuigd van de kwaliteiten van Laura dat verwacht wordt dat ze snel weer op haar oude niveau kan acteren en daarmee een absolute versterking is voor de selectie van volgend seizoen.

De carrière van Laura heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld. Ze maakte drie jaar geleden de overstap van het Groot Ammerse VC WIK, dat uitkwam in de promotieklasse, naar het Talentteam en heeft inmiddels al ervaring opgedaan in het nationale team. Na drie jaar Talentteam is het nu tijd voor een nieuwe uitdaging bij Team Eurosped.

Gevraagd naar de motivatie om voor Team Eurosped te kiezen zegt ze: ”Team Eurosped is een professionele club waar ik onder leiding van Jan Berendsen verwacht verder te kunnen groeien na mijn blessureperiode. Het is een sterk team met ambities waar ik ook nog wat oude bekenden tegenkom. Dit in combinatie met het positieve contact dat ik had met Diane Rademaker maakte dat ik overtuigd ben in mijn keuze voor Team Eurosped.”

“Laura de Zwart is één van de grootste talenten van Nederland die we graag bij ons team wilden hebben” aldus Diane Rademaker, bestuurslid Technische Zaken van Team Eurosped. “We hebben haar in de afgelopen jaren al nadrukkelijk gevolgd en zijn dan ook heel blij dat ze voor Team Eurosped heeft gekozen. Met haar 1,99 meter is ze letterlijk een opvallende verschijning, maar de supporters in Vroomshoop zullen minstens net zo snel onder de indruk zijn van haar volleybalkwaliteiten. Met het vastleggen van Laura hebben we de eerste steen gelegd voor het team voor het seizoen 2018-2019”.

gh @ VoV. Persbericht Eurosped. Foto CEV.