Vizier op volleybal

 

Laura Dijkema tekent bij bij Firenze

VoV, 08-05-2019. 5:58 uur. Op de website van de Italiaanse Serie A ploeg Il Bisonte Firenze is te lezen dat teamcaptain, spelverdeelster en Oranje international Laura Dijkema haar contract met een jaar heeft verlengd. Het wordt haar derde seizoen bij Firenze, nadat ze in januari 2018 de overstap van Novara naar haar huidige werkgever maakte.

“Bij de samenstelling van de ploeg voor het seizoen 2019 / 2020 zijn we bij de spelverdeelster begonnen en we zijn blij en trots dat Laura weer voor ons heeft gekozen. Laura heeft bewezen dat ze met haar klasse en professionaliteit het team naar het hoogste niveau kan stuwen en we zijn er zeker van dat zij ook in het volgende seizoen dit weer zal kunnen waarmaken.” Aldus de reactie op de website.

Laura geeft aan heel blij te zijn dat ze langer in Florence zal spelen. De club heeft in het verleden getoond veel vertrouwen in mij te hebben en ik voel me er thuis. Als team zijn we in het afgelopen seizoen enorm gegroeid en eigenlijk kan ik niet wachten tot de nieuwe jaargang begint. “We kunnen nog een stap omhoog maken en ons naar de Top 5 van de ranglijst spelen”  aldus Dijkema.

gh @ Vizier op Volleybal, bron website Firenze. Foto Chris Overkleeft.