Vizier op volleybal

 

VCN Heren 1 heeft nog twee vacatures

VoV, 08-05-2019. 5:52 uur. De mannen van VCN Heren 1 kenden een geslaagd debuutjaar in de Topdivisie met een 5e plek. Na het kampioenschap in de eerste divisie B wist de selectie van Ferry van Hal dat het niveau omhoog moest. In de zomer werd top 5 als ambitieuze doelstelling geformuleerd. Na een pak slaag in de eerste wedstrijd tegen Webton, kwam de Capelse machine langzaam op stoom. Van vrijwel elk team werd minstens één keer gewonnen. Ook bereikte VCN de laatste 16 van de nationale beker.

Ook dit jaar vertrekken en komen er spelers. Cain van Hal maakt de stap naar de Eredivisie (CAS-CRM / ZVH), Martijn de Haan doet een stapje terug naar Sliedrecht Sport H2. Daar tegenover staat de komst van drie nieuwe talenten. Tom van Reeuwijk (diagonaal) en Vincent Smid (midden) stromen door vanuit Heren 2. Zij trainen al jaren hard mee en hebben hun plekje verdiend. Ferdy van Dijk komt over van Next Volley Dordrecht, waar hij sinds kort was overgestapt van de libero – positie naar passer – loper.

Coach Ferry van Hal kan volgend seizoen beschikken over:

  • Spelverdelers: Robert Jansen en Roland Mijnans
  • Midden: Ralph Backer, Vincent Smid en Lucas Vroom
  • Passer-loper: Daan Spijkers, Ferdy van Dijk en Thomas Boerefijn
  • Diagonaal: Tom van Reeuwijk en Thomas Tournier
  • Libero: Rogier van Leeuwen

Sharif Gabriel, Joost Groen en Rowan Hogenboom blijven inzetbaar als ‘supersubs’.

VCN is nog op zoek naar een midden en een passer – loper om het team te versterken. Ook is het team nog op zoek naar een teammanager. Heb je interesse? Neem dan contact op met trainer Ferry van Hal ( freekvanhal@hotmail.nl ).

gh @ VoV, bericht van Roland Mijnals, VCN Heren 1. Foto Jan van den Noort.