Vizier op volleybal

 

Ledûb Volleybal Festival organiseert Volleybal Quiztival

VoV, 28-05-2020. 4:30 uur. In het weekend na Pinksteren komen normaliter honderden teams uit binnen- en buitenland naar Budel om een weekend te volleyballen en te feesten. Dit jaar zal het echter stil blijven op de voetbalvelden, vanwege de maatregelen rondom Corona. Toch besloot de organisatie om niet stil te gaan zitten. Samen met de organisatie Thuis voor de Buis organiseren ze namelijk Volleybal Quiztival op zaterdag 6 juni.

Dé quiz voor iedereen met een hart voor volleybal: Volleybal Quiztival is dé interactieve online quiz voor iedereen met een hart voor volleybal. Laagdrempelig, spannend en vol leuke vragen & challenges. Je hoeft absoluut geen volleybal kenner te zijn, want iedereen maakt kans op mooie prijzen, waaronder twee paar gloednieuwe volleybalschoenen en een Smartbags volleybaltas.

Live vanuit de studio: Vanuit een studio zullen de meerkeuzevragen live op een beeldscherm (Smart TV, Laptop, Smartphone) bij jou in de huiskamer verschijnen. Interactie is een belangrijke factor van deze avond. Je kunt verzoekjes aanvragen bij de dj en zelf foto’s en filmpjes insturen, die live in de uitzending komen.

Meedoen? De inschrijvingen stromen inmiddels binnen. Van Budel tot diep in Friesland en van de Achterhoek tot aan de Randstad. Teams uit heel Nederland en zelfs België zijn al van de partij. Wil jij ook meedoen? Schrijf je team dan in via thuisvdbuis.nl. Deelname bedraagt € 7,50 per team. Op de website kun je veilig betalen via iDEAL.

gh @ VoV, bron Ledûb. Foto Jan van den Noort.