Vizier op volleybal

 

Longa‘59 sterkste in p/d driekamp Eerste Divisie (v)

VoV, 22-04-2024. 4:00 uur. De dames uit Lichtenvoorde speelden twee zeer spannende wedstrijden. Beide werden met een minimaal verschil gewonnen, genoeg om te promoveren naar de Eerste Divisie.

Allereerst een samenvatting van de beslissende wedstrijd: VC Bolsward vs. Longa’59. In beide sets waren de teams behoorlijk aan elkaar gewaagd. Beide ploegen konden rekenen op een fanatieke aanhang op de tribune. Longa’59 wist meermaals op voorsprong te komen, maar steeds wist Bolsward zich terug te vechten in de wedstrijd. Nadat Set 1 gewonnen werd door Longa’59 (24-26), wist Bolsward dat het geen kans meer had om te promoveren. Bolsward verloor immers van Orion D1, waar Longa’59 knap van wist te winnen.

Toch bleven de Friezinnen knokken voor wat ze waard waren. Zo moest Longa’59 nog even flink diepgaan om de promotie veilig te stellen. Uiteindelijk lukte dat met de setstand van 23-25. En dus komt Longa’59 volgend jaar uit in de Eerste Divisie, gefeliciteerd!

Wat rest zijn de beelden, MVvolleybal zette voor u de mooiste acties in een samenvatting. De video staat onder DEZE LINK.

gh @ VoV, verslag, foto en video van Marius Verwoert, MVvolleybal