Vizier op volleybal

 

NOVO D1 schittert en maakt tweede opeenvolgende promotie

VoV, 22-04-2024. 4:16 uur. Wat een overwinning voor het eerste dames volleybalteam van NOVO Noordwijk! Afgelopen weekend hebben ze iedereen versteld doen staan door als winnaars uit de PD-wedstrijden te komen. Dit team, dat dit seizoen voor het eerst in de Promotieklasse speelde, had meteen de vierde plek in de competitie veroverd en zich daarmee gekwalificeerd voor de promotiewedstrijden van afgelopen zaterdag 20 april 2024 in Benschop.

En wat een spanning tijdens die driekamp! Tegenstanders uit Houten en Woerden werden stevig aan de tand gevoeld. Maar na drie bloedstollende sets was het overduidelijk: NOVO Dames 1 gaat met het felbegeerde plekje in de Derde Divisie naar huis. Een prestatie van formaat en een ware ode aan de kracht en vastberadenheid van dit fantastische team.

Gefeliciteerd, NOVO Dames 1! Jullie hebben Noordwijk trots gemaakt en laten zien dat doorzettingsvermogen en teamwork tot grootse successen leiden. We kijken nu al uit naar jullie volgende triomfen op het volleybalveld! Het team zoekt overigens nog versterking dus wees welkom op de trainingen (maandagen en woensdagen om 19.30 in Duinwetering.

gh @ VoV, verslag van en foto via Mieke, bestuurslid NOVO.