Vizier op volleybal

 

Maak bij VV Zaanstad kennis met volleybal

VoV, 12-09-2019. 6:00 uur.  Op zaterdag 14 september van 11.00 tot 13.00 uur kun je gratis kennismaken met volleybal bij VV Zaanstad in Topsportcentrum De Koog. Onder leiding van topvolleyballers uit de hoogste teams maak je een begin met leren serveren, boven- en onderhands te spelen en misschien sla je wel je eerste smash. Volleybalervaring is niet nodig, iedereen tot 12 jaar kan meedoen!

Dus speel je graag met een bal en is een teamsport misschien wat voor jou? Trek je sportieve kleding aan met je indoorschoenen en meld je vanaf 10.45 uur in de centrale hal van De Koog, Wezelstraat 7. Je ontvangt een bidon als aandenken na jouw eerste volleybaltraining. Je kan daarna nog drie keer gratis meedoen bij VV Zaanstad om te kijken of je volleybal écht leuk vindt.

Deze kennismakingstraining voor de jongste jeugd maakt onderdeel uit van de open dag van VV Zaanstad op zaterdag 14 september in De Koog. Vanaf negen uur spelen (bijna) alle jeugd- en seniorenteams wedstrijden als voorbereiding op de competitie. Na de zomer is dan voor het eerst iedereen van VV Zaanstad in De Koog, wordt er dus heel veel gevolleybald en is er uiteraard ruimte om bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje in de kantine.

Slotstuk is in de avond om 20.00 uur als het vernieuwde eerste herenteam van Zaanstad dat uitkomt in de eredivisie, zich presenteert in de oefenwedstrijd tegen Donitas. Iedereen is van harte welkom!

Instuiftrainingen volleybal bij VV Zaanstad

Ook leren volleyballen, net als je kind? Vroeger op school gevolleybald en lijkt het je leuk om weer te beginnen? Dat kan vanaf nu door mee te doen aan de instuiftrainingen bij VV Zaanstad. In een serie van 10 lessen leert trainster Larissa Joffer je basisvaardigheden als bovenhands spelen, onderhands passen en smashen. Larissa speelt zelf competitie bij  Zaanstad en was één van de trainsters bij het School Stars Volleybalproject.

De instuiftrainingen bestaan uit een serie van 10 lessen van 1,5 uur op donderdagavond in sporthal Zaanlands-West. De kosten zijn € 75,00. We starten op 3 oktober om 20.30 uur.

Meer informatie en aanmelden? Stuur een email met je gegevens naar instuif@vvzaanstad.nl . Je bent van harte welkom!

gh @ VoV, persbericht VV Zaanstad , foto Eric Visch.