Vizier op volleybal

 

MAND voor Donitas D3

VoV. 09-10-2019. 6:23 uur. Eigenlijk willen we aan deze wedstrijd niet te veel woorden vuil maken. MAND. Oke, hier toch een korte toelichting van de wedstrijd.

We speelden afgelopen zaterdag tegen Sudosa-Desto dames 2 in het altijd mooie Assen. De wedstrijd zou om 14:30 uur beginnen. Tegenwoordig vinden alle teams die een wedstrijd voor ons spelen het leuk om vijfsetters te spelen, dus wij konden pas om 15:30 uur eens aan de bak.

Tijdens de eerste set kon je merken dat we meteen een valse start maakten. Door onder andere foute services, misscommunicaties, kwamen we gelijk op achterstand te staan. Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van wat we de wedstrijd daarvoor lieten zien. De energie was gone. Wel merkte je dat als de pass goed lag, we op mid goed konden scoren!

Onze Maureen heeft vooral in set twee aardig wat ballen naar de grond weten te slaan. Ook Ruth had op een gegeven moment een goede service serie. Op een gegeven moment moest de scheids in de derde set het spel stil leggen, dit kwam omdat Tessa haar veters even rustig ging strikken. Volgens Linda kan ze voor de volgende wedstrijd beter wat klittenband aanschaffen. Helaas hebben we ons in elke set niet genoeg laten zien, de punten zijn daarom in Assen blijven liggen.

Maaar…de “derde helft” was toch wel het hoogtepunt! Eén van onze lieve teamgenoten heeft ons allemaal kunnen verblijden met haar carrot snaaaai taart. Intens genieten was dat, gelukkig voor ons zijn er nog meer in de maak 

Oja, aankomende zaterdag spelen we een pot tegen vc Bolsward! Met een geheel nieuwe yell! En…onze JERRY is dan ook weer aanwezig! Dat brengt ons hopelijk meer geluk. Tot zaterdaaaaag! Geel-Blauwe groetjes van dames 3 X

gh @ VoV, verslag van Donitas Dames 3.

Noot redactie: Voor al die onwetenden buiten Groningen: “Waar staat MAND voor?”
 Meiden Aanvallen Niet Dralen?
 Moeten Alles Nog Doen?
 Missen Alleen Nog Drank?
 Of gewoon voor KORF