Vizier op volleybal

 

Marathonset bij Olhaco vs. Reflex (39-37)

VoV, 29-11-2022. 5:36 uur. Na een gezellige reis naar het noorden van het land en nog even een paar punten te hebben gekeken bij Olhaco H2 tegen Reflex H2 konden we beginnen met warmlopen en de wedstrijd spelen.

We begonnen de eerste set goed, we maakten goede punten en wonnen de lange rally’s. We hadden een forse voorsprong in het begin van de set en wisten dat best lang vol te houden. Aan het einde van de set lieten we het lopen, na een gelijke stand van 25-25 ging de serve telkens van kant naar kant en met een uitslag van 39-37 (!) wist Olhaco de eerste set te winnen.

De tweede set begonnen we minder goed. We maakten veel eigen fouten en vroegen al snel de eerste time-out aan. Na een aantal wissel aan de kant van Kampen wist Olhaco de set te winnen.

In de derde set maakten Kampen wederom een goede start. Ze wist dit goed vol te houden de gehele set. Olhaco wist niet meer goed terug te komen en Reflex had die set de touwtjes in handen. Met weinig fouten wist Reflex de set met 15-25 te winnen.

In de vierde set ging het lang gelijk op. Het bleef een tijdje spannend maar Olhaco trok aan het langste einden wist de wedstrijd met 3-1 te winnen.

Komend weekend heeft Reflex een zaterdag rust. Op 10 december speelt de ploeg thuis tegen Sudosa-Desto om 18.00 uur! Allen welkom!

gh @ VoV, verslag van Lukas Sleurink, Reflex Kampen.