Vizier op volleybal

 

Medusa ‘56 Vroomshoop D1 zoekt trainer

VoV, 15-05-2018. 5:42 uur.  Volleybalvereniging Medusa’56 in Vroomshoop is op zoek naar een nieuwe trainer voor het eerste damesteam, dat uitkomt in de eerste klasse.  Ze zoeken  een enthousiaste, gedreven trainer / coach die een jong en ambitieus damesteam wil helpen bij het zetten van de volgende stappen. Om voor de functie in aanmerking te komen moet de nieuwe trainer beschikken over een VT-3 diploma of bereid zijn deze te behalen. Het spreekt voor zich dat de juiste kandidaat ervaring heeft in het trainen en coachen van een jong en ambitieus team.

De vacature is de ideale kans voor een trainer / coach die zich wil ontwikkelen en de kans graag aangrijpt om bij trainingen en wedstrijden (eventueel zelfs als officieel staflid) van Team Eurosped* mee te kijken in de keuken.

*Want Team Eurosped en Medusa ’56 zijn noabers in Vroomshoop. Het zijn dan wel twee onafhankelijke organisaties, maar ze doen best wel veel met en voor elkaar. Zo zijn er veel leden van Medusa’56 actief als vrijwilliger bij Team Eurosped en hebben coach Jan Berendsen en speelsters van Team Eurosped in de afgelopen jaren diverse teams van Medusa ’56 getraind.

Ken jij of ben jij de coach die Medusa ’56 zoekt, meld je dan bij Johan Kuipers, bestuurslid technische zaken van Medusa ’56, via tc@medusa56.nl.

gh @ VoV, bron persbericht TC Medusa ’56. Foto Rudy van ’t Rood.