Vizier op volleybal

 

Minimaal programma in Eerste Divisies (m)

VoV, 23-02-2024. 6:35 uur. In de eerste Divisie A bij de heren staan voor zaterdag geen wedstrijden gepland, in de B-Divisie werd op woensdagavond al een duel gespeeld.

In Utrecht was USV Protos gastheer voor Volley Zuid. Het werd een latertje voor de teams, helemaal voor de bezoekers. De wedstrijd begon om 21:30 uur en duurde vijf lange sets. Met setstanden 25-27, 25-21, 17-25 en 25-23 hielden de teams elkaar in evenwicht, de 9-15 daarna gaf Volley Zuid de 2-3 winst.

Verder wordt er zaterdag in Maastricht tussen Jokers VC (15-37) en Inter Rijswijk H2 (15-26) gespeeld. Jokers VC is de nummer zeven van de ranglijst, Rijswijk staat voorlaatste en kan de punten heel goed gebruiken. Jokers VC kan dat overigens ook wel om mee te blijven doen voor een top 4 plaats.

Op de vierde plaats, de p/d plek aan het einde van het seizoen, staat VC Limax H2. Zij spelen zaterdag thuis tegen De Burgst Breda, dat met 36 punten op de achtste plaats staat. Beide teams deden een periode geleden nog volop mee om de bovenste plaatsen, maar zijn inmiddels een beetje de aansluiting verloren. Met nog 35 punten in de pot voor de laatste 7 wedstrijden is er echter voor beide nog van alles mogelijk.

We houden u op de hoogte hoe het afloopt.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.