Vizier op volleybal

 

Moghaddasian naar PDK Volleybalschool

VoV, 08-12-2019. 19:25 uur. Met het vastleggen van Ali Moghaddasian heeft de Prima Donna Kaas Volleybalschool opnieuw een talententrainer vastgelegd voor de Meiden A en Meiden B groep. Ali Moghaddasian is natuurlijk een zeer bekende naam in de volleybalwereld. De ervaren trainer/coach was onder andere actief in de Eredivisie, in Soest bij Sovoco en in Apeldoorn bij Alterno.

Bij laatstgenoemde volleybalclub speelde het door Ali Moghaddasian getrainde team ook Europees volleybal. Afgelopen seizoen had Ali Topdivisionist Prima Donna Kaas Huizen Dames 1 onder zijn hoede. Ook komend seizoen zal hij aan de Huizer volleybalvereniging verbonden zijn.  Ali Moghadassian neemt de trainersgroepen van Arno van Solkema over. Arno kon helaas zijn trainerswerkzaamheden niet meer combineren met zijn baan als leraar en trainer/coach van NTC-Vastgoed Donitas.

Voor het 10e seizoen op rij biedt de Prima Donna Kaas Volleybalschool in het centraal gelegen Huizen getalenteerde spelers en speelsters de mogelijkheid om extra te trainen. In de loop der jaren heeft de PDK Volleybalschool ruime ervaring en kwaliteit opgebouwd om deze talenten op een hoger niveau te brengen.  De volleybalschool heeft  professionele trainers gespecialiseerd in het opleiden van talenten. Naast Ali Moghadassian zijn bijvoorbeeld  Albert Cristina, Henk Rempe, Mats Bleeker en Floris van Harselaar als trainer actief binnen de volleybalschool.  De PDK volleybalschool heeft al veel toppers opgeleid die nu in de Eredivisie, Topdivisie en in één van de Oranje teams spelen.

Trainingen voor heren Ere-, Top- en Eerste divisie:  Met ingang van komend seizoen start de PDK Volleybalschool onder leiding van Albert Cristina een nieuwe groep. Speciaal voor spelers uitkomend in de ere-, top- en eerste divisie. Leeftijd speelt hier geen rol en we houden geen selectie training voor deze groep. Voor spelers uitkomend in de hoogste drie landelijke divisies is inschrijven voldoende. Veel clubs hebben niet de mogelijkheid om meer dan 2 of 3 keer te trainen. Om meer uit je volleybaltalent te halen bieden we voor deze doelgroep de mogelijkheid om extra uren te maken. Er is veel aandacht voor de individuele ontwikkeling, techniekverbetering en spelonderdelen.

Meer informatie is terug te vinden op de website van de volleybalschool www.primadonnakaasvolleybal.nl. Wil jij ook jouw volleybalcarrière naar een hoger niveau tillen?  Geef je dan vooral op voor de selectietrainingen van de Prima Donna Kaas Volleybalschool die op zondag 26 mei aanstaande worden gehouden.  Inschrijven kan via de website van de volleybalschool.

gh @ VoV, bron en foto via persbericht Prima Donna Kaas Volleybalschool.