Vizier op volleybal

 

Moskou: De finaledag ter afsluiting

VoV, 12-08-2018. 6:36 uur. Vandaag gaat het FIVB World Tour toernooi in Moskou ten einde. Het is de finale dag, waar er zowel bij de mannen als de dames om de medailles wordt gestreden.

Bij de dames plaatsten zich voor de eindstrijd vanmiddag om 16:05 uur het Amerikaanse duo Summer / Hughes (foto boven) en het   Braziliaanse  duo Agatha / Duda.  Betschart / Hüberli hadden tegen de Zuid – Amerikaanse dames helemaal niets in te brengen en verloren de halve finale met 14-21 en 9-21. Summer / Hughes hadden in de eerste set veel moeite met Laboureur / Sude uit Duitsland (21-23), maar sloegen in de tweede set na de technische time out (10-11) genadeloos hard toe (14-21).

Om het goud dus  Summer / Hughes vs Agatha / Duda.

Bij de heren gaat de finale vanmiddag om 17:20 uur tussen Smedins / Samoilovs en Alison / André. Beide duo’s wisten in de halve finale met 2-1 te winnen. Smedins en partner versloegen een Russisch duo via 20-18 in de derde set, het Braziliaanse onderonsje tussen de finalist en Vitor Felipe / Evandro werd via 15-11 in de tiebreak beslist.

Om het goud dus  Smedins / Samoilovs vs Alison / André.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto FIVB.