Vizier op volleybal

 

Mutatieoverzicht Eredivisie dames ‘20-‘21

VoV, 19-07-2020. 13:25 uur. Door de voortijdige beëindiging van het seizoen, we weten allemaal waarom, ging de transferperiode dit keer ook vroeg van start.  Bij ons kwamen de eerste berichten over op handen zijnde wijzigingen al begin maart binnen. Technische staf en teams waren toen al volop bezig om de selectie voor het volgend seizoen op sterkte te houden.

Uit de ons ter beschikking staande gegevens hebben we het overzicht samengesteld van de Eredivisie dames. Genoemd is de selectie van het seizoen 2019-2020 en daaraan toegevoegd de speelsters die gekomen en gegaan zijn. Onder gegaan wordt ook verstaan naar een lager team gegaan of gestopt. Uiteraard zijn de erbij staande foto’s nog van het vorige seizoen, met de aantekening dat nieuwe teamfoto’s van harte welkom zijn op g.heerink@arghent.nl

Een aantal teams heeft de selectie fors zien veranderen (Eurosped, Set-Up ’65, Regio Zwolle Volleybal), bij andere ploegen was het verloop minder. Hier en daar was ons onduidelijk waar een vertrekkende speelster naar toe was gegaan en of ze wellicht gestopt was. Van TTP was veel nog niet duidelijk, daar hebben we alleen een paar wijzigingen verwerkt. We verwachten niet dat we compleet zijn met ons overzicht, maar het is meer bedoeld als een tussentijdse stand van zaken.

We houden ons aanbevolen voor uw aanvullingen of toevoegingen, zodat er een volledig beeld ontstaat van de speelsters in Eredivisie. Via   DEZE LINK   kunt u naar het overzicht gaan.

gh @ Vizier op Volleybal. Foto Jan van den Noort.