Vizier op volleybal

 

Nevobo Junior Beach bij Dynamo Apeldoorn

VoV, 05-06-2019. 6:02 uur.  De laatste jaren is beachvolleybal erg in opkomst en is Dynamo Beach Apeldoorn voor het 2e jaar ook begonnen met het geven van beach trainingen.

De Nevobo is een aantal jaren geleden begonnen met het organiseren van het Junior Beach circuit (JBC) in de leeftijdsklasse van 12 t/m 19 jaar. Dit jaar organiseert Dynamo Beach ook dit populaire toernooi waar speelsters uit alle delen van Nederland en zelfs België aan meedoen.

Het landelijke JBC van de Nevobo bestaat uit >50 toernooien door het hele land waar Nevobolid spelers in eigen leeftijdsklasse aan mee kunnen doen. Inmiddels gaan er al veel Apeldoornse jeugd spelers van Dynamo en Alterno het circuit af om zoveel mogelijk punten te verzamelen voor de landelijke ranking. Na alle  toernooien worden de 4 beste resultaten bij elkaar opgeteld en spelen de 4 beste uit de regio’s Oost, West, Zuid en Noord eind augustus tegen elkaar in de Finals in Scheveningen voor wie zich de beste van Nederland mag noemen.

Tevens is er in het weekend van 6 en 7 juli een OPEN NK in Scheveningen waar ook diverse jeugd spelers van Dynamo en Alterno aan meedoen. Zij gebruiken deze toernooien ook als voorbereiding hierop.

Voor informatie  Ernst Lettink,  06 – 38 18 31 80

gh @ VoV, persbericht Dynamo Beach Apeldoorn.