Vizier op volleybal

 

NGJK titel 2018 voor Inter Rijswijk JA

VoV, 04-06-2018. 13:07 uur.  Met het behalen van het kampioenschap van de Topklasse regio West, verzekerde Inter Rijswijk JA zich van deelname aan het NGJK.

De eerste wedstrijd was direct tegen de, naar verwachting, mede finalist Next volley Dordrecht. Deze wedstrijd werd met 2-0 gewonnen, om vervolgens ook met 2-0 van het JA team van regio Noord, vc Akkrum, te winnen.  Met het resultaat uit deze wedstrijden was de finale plek voor Inter Rijswijk JA al veiliggesteld.

In de laatste poule wedstrijd, tegen Alterno, werd de speeltijd verdeeld over alle spelers. En na een verloren eerste set was het team in staat om een tandje bij te schakelen en werd de 2e set weer een prooi voor Inter Rijswijk.

De finale die hierop volgde was inderdaad tegen Next Volley. Na een duidelijke overwinning in de eerste set, kwam Next Volley in de 2e set goed terug. Daarop ontspon zich een spannende strijd, waarbij de punten om en om binnengeslagen werden. Tot Inter Rijswijk JA bij de twintig punten stand toesloeg, en met een aantal scorende aanvallende en blokkerende acties op de middenpositie het kampioenschap binnenhaalde.

gh @ VoV, verslag en foto Inter Rijswijk via Aafke Verbrugge.