Vizier op volleybal

 

Niet getreurd, ondanks 3-0 verlies Armixtos

VoV, 18-09-2022. 17:29 uur. Yess eindelijk! De eerste competitiewedstrijd ging afgelopen zaterdag van start. Met 5 volle auto’s gingen we richting het zuid-oosten van Nederland. We namen het op tegen de kampioen van vorig seizoen, SOMAS/ Activia D1.

Na een goede warming-up waren we klaar voor de wedstrijd. In de basis stonden: Esmé, Sarah, Denise, Luke, Jessica, Lisa en Nikki. Vanaf punt 1 was duidelijk dat we hard moesten werken en Nikki veel ballen van de grond moest veen. De pass was niet optimaal om het midden erbij te betrekken in de eerste set. Met een lange service serie van Luke kwamen we weer op een voorsprong. Dit trokken we helaas niet door en de eerste set werd 26-24 voor SOMAS/ Activia.

De tweede set stapten we weer fanatiek in. Met één wissel op de spelverdeling mochten we starten. Een aantal mooie kill-blocks van Jessica en Sarah en we bleven gaan. Helaas ging ook deze set met 25-21 naar SOMAS/ Activia.

De derde set was zwaar omdat de blokkering goed stond bij SOMAS/ Activia. Ondanks dat hadden we lange rally’s doordat de verdediging er goed onder zat. Diede kwam erin en bracht nette pasjes. Jessica beukte er een mooie bal in. Masu kwam erin en trok het team mee in haar positiviteit. Toch verloren we deze set met 25-15.

Dus 3-0 verlies, maar geen getreur. We nemen onze leerpunten mee en gaan hiermee aan de slag. Op 1 oktober mogen we in Gouda tegen VollinGo D1 om 19:00 uur.

gh @ VoV, verslag door Tess van Schie, Armixtos Dames 1. Foto Eric Visch.