Vizier op volleybal

 

Nieuw jaar, nieuwe ronde, nieuwe kansen voor Webton

VoV, 10-01-2020. 8:39 uur.  Het team van Webton heeft de kerstperiode gebruikt om op adem te komen van de eerste competitiehelft en om zich voor te bereiden op deel twee van de competitie in de Topdivisie. En die voorbereiding zag er hoopvol uit, met naast intensieve trainingen een oefenwedstrijd tegen een Duits topteam en daar lag het spelniveau zeer hoog.

Dat geeft de burger moed voor het vervolg van de competitie en we hopen dan ook, dat het team zich kan verplaatsen van het rechter naar het linker rijtje van de ranglijst. Het team is de afgelopen maanden geteisterd door blessures, maar zo langzamerhand is een aantal spelers al weer aan het trainen. Zo is spelverdeler en aanvoerder Elmar Heupers op de weg terug, evenals midspeler Mark Koning en libero Julian Freriks. Bovendien heeft Hans Korpershoek zich bereid verklaard zo lang als nodig is mee te trainen en spelen met het team.

Zaterdag a.s. in sporthal Veldwijk de wedstrijd tegen Keistad uit Amersfoort. Een team dat verrassend op de derde plaats staat en waar Webton zeker de handen aan vol zal hebben.

Steun van het publiek is zoals altijd welkom. De toegang is gratis en natuurlijk hebben we ook nu weer een verrassende en spannende verloting. Tot zaterdag!

gh @ VoV, voorbeschouwing en affiche via Jaap Heerze, stichting Webton Top Volleybal