Vizier op volleybal

 

Set-Up ontvangt Regio Zwolle Volleybal

VoV, 10-01-2020. 12:44 uur. Na de doordeweekse derby tegen Apollo 8, die na een 0-2 voorsprong nog met 3-2 verloren ging, staat er voor Set-Up morgenavond alweer een belangrijke wedstrijd op het programma.

Om 20:00 uur wordt er in de Schalm aangefloten voor de middenmoot clash tegen Regio Zwolle Volleybal. Als we de drie teams op het podium (Sliedrecht Sport, Eurosped, Apollo 8) even buiten beschouwing laten in de stand dan is het in het middendeel van de Eredivisie heel er druk.

Set-Up ’65, FAST en Sneek hebben 17 punten, Zwolle heeft er 16 en Peelpush 13. Alterno loopt in wedstrijden en punten een eindje achter met 11-6. Zwolle en Sneek speelden al 13 wedstrijden, Set-Up, FAST en Peelpush 12.

Hieruit blijkt wel dat het voor de resterende wedstijden in de reguliere competitie, die bij 18 gespeelde wedstrijden eindigt, bijzonder spannend kan worden. Spannend voor wie zich met de podiumploegen in de Kampioenspoule plaatst, veilig is en daar nog 10 wedstrijden kan spelen of wie in de Degradatiepoule met 4 duels genoegen moet nemen en moet vechten voor lijfsbehoud.

In dat licht bezien is het duel Set-Up ’65 tegen Regio Zwolle Volleybal een kraker van de eerste orde. Die u eigenlijk niet mag missen als u in of om Ootmarsum/ Zwolle woont. In Zwolle ging de winst via 15-8 in de vijfde set naar de thuisploeg.

gh @ Vizier op Volleybal. Poster via Set-Up ’65.