Vizier op volleybal

 

Nieuw seizoen Limes spetterend van start

VoV, 07-09-2022. 5:20 uur. Na een geslaagd weekend vol met activiteiten rondom het bezoek van de Pre Jeugd Oranje selectie, kijkt Limes terug op een spetterende start van het nieuwe seizoen.

Onder begeleiding van Jos van der Linden werden op vrijdagavond de klokken van alle Limes trainers gelijkgezet tijdens een goed bezochte trainersbijeenkomst in Sporthal De Paperclip. Of beter gezegd: bij De Paperclip, want door het aanhoudende zomerweer kon de trainersbijeenkomst lekker op het terras plaatsvinden.

Zaterdagochtend gaf de Pre Jeugd Oranje selectie een demonstratie-training in De Paperclip. In de middag was er, onder de bezielende leiding van bondscoach Ivo Munter, een inspirerende clinic aan ruim 60 jeugdleden van Limes. Ondertussen speelden diverse teams van Limes onderlinge oefenwedstrijden.

Zondagochtend werkte de Pre Jeugd Oranje selectie (met daarin onze eigen Amy Wiggers) zelf een training af in de Marezaal, om het ’s middags op te nemen tegen een ‘verjongd’ Limes D1 met maar liefst 12 speelsters onder de 20 jaar, waarvan 5 jeugdspeelsters.

Grote complimenten aan de organisatie die in handen was van Alm Wiggers en Hedy Warners. Jullie hebben Limes een fantastisch volleybalweekend bezorgd.

gh @ VoV, bron website Limes. Foto idem.