Vizier op volleybal

 

Nieuwe hoofdsponsoren voor Set Up H1

VoV, 13-02-2018. 5:48 uur. Holtland Accountants en Ten Brinke Financiële Dienstverlening uit IJsselmuiden zijn de nieuwe hoofdsponsors van het eerste herenteam van volleybalvereniging Set Up IJsselmuiden. De partijen hebben een overeenkomst gesloten van 3,5 jaar.

“We zijn als bestuur erg blij met deze langdurige overeenkomst. We zijn een ambitieuze en groeiende vereniging waarbij plezier in de sport voorop staat. Daarnaast geloven we in talentontwikkeling in zowel de sport als in het runnen van een vereniging. Deze deal zorgt ervoor dat we de komende jaren hierin kunnen blijven investeren.”, aldus voorzitter Joffrey van den Belt.

Holtland Accountants en Ten Brinke Financiële Dienstverlening werken voor de meest uiteenlopende bedrijven in het MKB, maar zijn ook zeer actief voor ondernemers in de agrarische sector. Zij bieden een uitgebreid pakket op het gebied van accountancy  dienstverlening, financiële administratie en andere bedrijfsgerelateerde zaken.

Het eerste herenteam van Set Up IJsselmuiden komt uit in de landelijke 2de divisie A. Afgelopen zaterdag was Set Up voor het eerst te bewonderen in de nieuwe kleding die hoort bij de sponsordeal. Een succesvol debuut, de wedstrijd tegen het hogergeplaatste C.S.V uit Zwolle werd met 3-1 gewonnen.

gh @ VoV, bron persbericht Set Up IJsselmuiden.  Foto v.l.n.r.: voorzitter Joffrey van den Belt, Marinus Ten Brinke, Harm Jan Holtland en penningmeester Erica Bultman.