Vizier op volleybal

 

Nieuwe spelverdeler Sliedrecht Sport H1

VoV, 14-04-2018. 5:12 uur.  Heren 1 van Sliedrecht Sport heeft spelverdeler Rick van der Sluis ingelijfd. Van der Sluis komt over van Heren 2 en speelde afgelopen seizoen al regelmatig mee met het hoogste blauw – witte mannenteam. De 18-jarige spelverdeler is de eerste versterking voor Sliedrecht dat zich volgend seizoen, na het kampioenschap in de Topdivisie, op mag maken voor het debuut in de Eredivisie.

Het komende seizoen wordt het vijfde voor Rick van der Sluis bij Sliedrecht Sport. Daarvoor kwam hij uit voor VCN in zijn woonplaats Capelle aan den IJssel. Dit voorjaar doet Van der Sluis eindexamen VWO in Rotterdam en is hij voornemens om vanaf september psycho-biologie te gaan studeren in Amsterdam.

“Ik denk dat we met de komst van Rick van der Sluis het grootste talent op spelverdelergebied van Nederland hebben weten vast te leggen”, aldus trainer-coach Paul van der Ven. “Samen met de zich sterk ontwikkelende Niels Vermeulen hebben we twee ambitieuze en sterke spelverdelers binnen de gelederen om volgend seizoen in de Eredivisie opnieuw stappen te kunnen maken”.

“Ik kijk ontzettend uit naar volgend seizoen. Deze stap naar Heren 1 is voor mij een mijlpaal”, voegt Rick van der Sluis toe. “Ik heb zin om met Niels de concurrentie aan te gaan voor de spelverdelerpositie!”

gh @ VoV, bron persbericht Sliedrecht Sport, foto Hans van Wijngaarden