Vizier op volleybal

 

Nieuwe trainers Kalinko Dames1 en Heren1

VoV, 29-04-2019. 5:55 uur. Vanaf 9 mei is Ans de Graag de nieuwe hoofdtrainster bij Kalinko Dames 1. Dames 1 komt komend seizoen uit in de landelijke 2e Divisie.

Ans is een zeer ervaren toptrainster bij zowel heren als dames. Ze heeft de nodige successen op divisieniveau behaald met haar teams. Afgelopen seizoenen was zij trainster bij de vereniging WIK.  Voor wie al lang bij Kalinko actief is, kent Ans zeker nog. Zij heeft tot 12 jaar geleden een aantal jaar training gegeven bij verschillende Kalinko teams. Zij gaat komend seizoen ook een aantal jeugdtrainingen en trainersclinics verzorgen.

Komend seizoen zal ook Ron van Neijhof als verzorger verbonden blijven aan Kalinko Dames 1. Wij wensen Ans en Ron, samen met het team alvast heel veel succes.

Henk van Os nieuwe hoofdtrainer Kalinko Heren 1

Vanaf komend seizoen zal Henk van Os de hoofdtrainer zijn van Kalinko heren 1, die komend seizoen in de Promotieklasse uitkomen. Ook hij is geen onbekende voor Kalinko.  In seizoen 2017/2018 heeft Henk al als trainer de heren van Kalinko getraind. Hij is daarnaast onder meer trainer geweest bij VCK. Henk zal komend seizoen ook de trainingen verzorgen van een nieuw te vormen Heren 3 team.

Hij wordt daarbij actief ondersteund door TC-herenlid en de manager van heren 1 Nidal Al-Qaq. We wensen Henk en Nidal, samen met het team heel veel succes.

gh @ VoV. Bron en foto’s via persbericht Kalinko.