Vizier op volleybal

 

Nieuwe trainers Sudosa-Desto H1 bekend.

VoV, 08-06-2022. 5:17 uur. Na afloop van een wederom Corona seizoen, heeft de selectie van Sudosa-Desto Heren 1 de selectie toch al weer rond.

Ze hebben afscheid moeten nemen van trainer/ coach Henk Gootjes, de combinatie van werk, Sudosa-Desto en de reisafstanden, bleek helaas voor Henk niet te combineren. Ze willen Henk bedanken voor een heel mooi jaar waar team en trainer/coach en publiek enorm van hebben genoten.

Met het vertrek van Henk Gootjes moest de TC van Sudosa-Desto op zoek naar een nieuwe trainer, deze was al snel gevonden in de naam van Erik Noordijk, Erik heeft als trainer/coach al een lange historie bij de vereniging. Na een uitstapje naar Lycurgus Heren1 keert Erik Noordijk terug bij Sudosa-Desto Heren1 als hoofdtrainer/ coach. Erik vormt samen met trainers Jurjen Veerman en Joost Kooistra en teammanager Jaap Westra de nieuwe staf van Sudosa-Desto Heren1

Naast het vertrek van Henk vertrekken of stoppen nog een aantal spelers, Daan Grob stopt, Niek Schiphof stopt tijdelijk en gaat in Amerika afstuderen, Wessel-Jan Bouwers stopt na vele mooie jaren Heren1. De selectie heeft zich ook weer versterkt met een aantal nieuwe spelers, zo komt Niels Feeringa over als nieuwe libero vanuit H2, Jorryt Sybrandy komt over als diagonaal van Donitas en Stan Maring komt als passer/ loper over van DIO Bedum.

We wensen Erik en het team een heel mooi volleybal seizoen!

gh @ VoV, bron persbericht TC Sudosa-Desto, foto Studiorl.