Vizier op volleybal

 

PDK Huizen MA1 Nederlands Kampioen!

VoV, 07-06-2022. 14:21 uur. En Jongens B1 en Jongens C1 veroverden het brons bij het NGJK.

Ze waren de favoriet, hadden nog (bijna) alles gewonnen wat er te winnen was. Maar dan moet je het nog wel even doen op de Nederlandse Gesloten Jeugd Kampioenschappen (NGJK). En ze deden het! En hoe.

De drie poulewedstrijden werden redelijk makkelijk gewonnen. En in de finale was Meisjes A1 met 25-14 en 25-9 veel en veel te sterk voor Voltena MA1. Onder luid gejuich van heel veel supporters werd het laatste punt binnengeslagen en was de titel binnen.

Wat een super prestatie! Nova, Nora, Jill, Cloe, Daphne, Aike, Linde, Circe, Jasmijn, Marit en de coaches Bob en Patrick, van harte gefeliciteerd met deze welverdiende titel.

Ook Jongens B1 en Jongens C1 gingen op weg naar de Nederlandse titel. Maar moesten uiteindelijk genoegen nemen met een 3e plaats. Er had misschien meer in gezeten, maar kennelijk duurde het seizoen net iets te lang. Jammer, maar 3e van Nederland worden blijft ook een mooie prestatie!

Prima Donna Kaas Huizen was met drie teams vertegenwoordigd, de door Prima Donna Kaas en Langterm Risicobeheer gesponsorde blauwe NOJK/NGJK shirts vielen erg op in De Bosbadhal in Emmeloord. De club heeft weer een mooi stukje geschiedenis geschreven!

gh @ VoV, bron en foto’s persbericht PDK Huizen via André van Tol.