Vizier op volleybal

 

NK Beach, de duo’s die door zijn

VoV, 21-08-2020. 19:18 uur. Bij het NK-beachvolleybal in Scheveningen werd vandaag begonnen met de poulefase bij de dames en heren (acht poules van drie duo’s) en de kruiswedstrijden (nummers één vs. een nummer twee van een andere poule) om te bepalen welke teams zich plaatsten voor ronde 1 van het hoofdtoernooi, waarin deze acht koppels spelen tegen de top 8 reeds geplaatste tweetallen.

Na drie gespeelde wedstrijden waren bij de dames de volgende duo’s zeker van hun startbewijs morgen: Roos van der Hoeven/ Pleun Ypma, Esther van Berkel/ Lotte Smeets, Brecht Piersma/ Desy Poiesz, Wies Bekhuis/ Nadine Everaert, Kirsten van der Lecq/ Loladina Zwaanswijk, Juliette van Duijnhoven/ Ruth Scheuvens, Dineke van Dijken/ Sanne van Werkhoven en Sarah van Esch/ Anique Tavenier. Morgenvroeg om 9:30 uur c.q. 10:20 uur gaan zij verder met de eerste ronde in het hoofdtoernooi tegen de geplaatste teams.

Bij de mannen gaan door naar de zaterdag de teams Quinten Groeneveld/ Mees Sengers, Eric Jan Rothfusz/ Jeroen van Zwieten, Wessel Keemink/ Sven Vismans, Jay Kroon/ Eric Nijland, Rik Damen/ Sam van der Loo, Casper Haanappel/ Jeffrey van Wijk, Sam Gortzak/ Eric van der Schaaf en Chris van Mullem/ Mika Prins. Voor hen is de uitdaging om morgen tegen een van de acht geplaatste teams goed te presteren. De wedstrijden beginnen om 9:30 uur, 10:20 uur en 11:10 uur.

Wij informeren u natuurlijk hoe de stand van zaken aan het eind van de zaterdag is en welke duo’s een ticket voor de finaledag op zondag hebben bemachtigd.

gh @ Vizier op (Beach)volleybal. Foto FIVB.