Vizier op volleybal

 

NK titel voor Inter Rijswijk JB

VoV, 01-04-2019. 9:57 uur. Inter Rijswijk Jongens B heeft de Nederlands Open Jeugd Kampioenschap 2018-2019  gewonnen.  Na  wat opstartproblemen in de eerste wedstrijd tegen Alterno (1-1) startte het team de tweede wedstrijd tegen Orion met sterk serveerwerk en side – out spel. En werd na een 2-0 overwinning op Orion als PDK Huizen als poulewinnaar de kruisfinales  gehaald.

We troffen daar Bas/autowas en het werd een spannende wedstrijd en door tactisch spel van serve en blok werden de hardhitters van Bas/Autowas ook aan de zegekar gebonden.

Op naar de finale, waarin we opnieuw Orion troffen die op hun beurt de uiteindelijke nr. 3, Sliedrecht Sport met 2-1 hadden verslagen.

Onze mannen waren gretig en hadden hun zenuwen het best onder controle en wonnen de eerste set met 25-21. Vervolgens werd de klus overtuigend afgemaakt en het NEDERLANDS KAMPIOENSCHAP binnen gehaald door de tweede set met 25-18 te winnen.

Kees de Hoogh werd uitgeroepen tot MVP, en na ontvangst van de medailles en de kampioenschaal kreeg aanvoerder Tim van Adrichem ook nog de Jaap van Kasteel trofee overhandigd voor de beste jeugdvereniging jongens !!!

Een geweldig resultaat voor Inter Rijswijk, dat werd gerealiseerd door:  Tijn, Jochem, Damian, Karlijn, Sander, Kees, Jasper, Vincent, Jacob, Victor, Matthijs en Tim(aanv). En de coaches Peter Bassie en Aafke Verbrugge

gh @ VoV, verslag via persbericht Inter Rijswijk. Foto Jan van den Noort.

De video van de prijsuitreiking staat onder de link:

https://youtu.be/RNdDvU9fnP8