Vizier op volleybal

 

Nu inschrijving voor Bedrijven Herfsttoernooi 2023 Sliedrecht Sport

VoV, 13-09-2023. 7:20 uur. In oktober is het al jaren vaste prik… het Sliedrecht Sport Herfst ‘Bedrijven’ Toernooi. Een supergezellige en sportieve avond met collega’s, familie, buren, vrienden of in wat voor teamverband dan ook. Verzamel gezellige lui en kom naar Sporthal De Basis om de volleybalstrijd aan te gaan tegen andere teams!

Vanwege het groot aantal deelnemende teams kan er gekozen worden tussen twee avonden. Dit jaar zijn dat dinsdag 10 en donderdag 12 oktober. Op beide dagen wordt er om 17.45 uur gestart met een overheerlijk snackbuffet.

De wedstrijden beginnen om 19.00 uur scherp en duren tot 22.30-23.00 uur. Daarna is er natuurlijk gelegenheid om lekker na te praten en te borrelen in het Bankie.

Inschrijven kan tot en met zondag 1 oktober 2023 via de website van Sliedrecht Sport. In week 40 wordt het wedstrijdschema bekend gemaakt.

Er wordt gespeeld in drie categorieën: heren, dames of gemengd (minimaal altijd twee dames in het veld). Afhankelijk van het aantal inschrijvingen is er ook nog onderscheid tussen ‘beginnend’ of ‘gevorderd’.

Het inschrijfgeld bedraagt 200 euro per team, inclusief buffet en acht consumptiemunten. Wees er snel bij, want – dat is ook vaste prik – het toernooi is snel volgeboekt.

gh @ VoV, bron persbericht Sliedrecht Sport. Foto Brian Cleton.