Vizier op volleybal

 

Ook geen beachvolleybal in NL tot 1 juni

VoV, 25-03-2020. 4:35 uur. Op de persconferentie van afgelopen maandag maakten de verantwoordelijke ministers bekend dat er een verbod zal zijn voor het houden van bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni aanstaande.

Met als gevolg dat er ook geen begin kan worden gemaakt met de Nederlandse beachvolleybalcompetities en -toernooien. Pas vanaf die datum kan men, als er tussentijds geen nieuwe maatregelen komen of de bestaande nog weer verlengd worden, beginnen aan de wedstrijden.

De maatregelen van de overheid zijn van invloed op de Nationale Beach Competitie (NBC), het Junior Beach Circuit (JBC) en in beperkte mate op het Summer Beach Volleyball Circuit (SBVC). De inschrijving voor deze toernooien gaat op een later moment open. Ook de toernooikalender en de Leidraad Beach worden op een later moment gepubliceerd.

De voorbereidingen voor de toernooien en competities die vanaf 1 juni plaatsvinden worden momenteel voortgezet. Alles is erop gericht om, mits de coronacrisis is bezworen, weer te gaan beachvolleyballen.

gh @ VoV, bron o.a. website Nevobo. Foto FIVB.