Vizier op volleybal

 

Opties: De keuze maakt me geen reet uit.

VoV, 20-03-2020. 4:10 uur. Van een VoV lezer ontvingen we een berichtje, dat maar aangeeft hoe betrekkelijk het allemaal is. Dat hele gedoe over te maken keuzes, over opties. Over de mogelijkheden om het seizoen af te doen. Bij volleybal en andere sporten. Dat zijn voor velen maar zaken van heel weinig belang, die er helemaal niet toe doen.

“Kees Jansen is overleden. Nou, ken ik Kees Jansen niet persoonlijk, maar, door eigen ervaring kan ik mij het verdriet van het verlies enigszins voorstellen. Emma ken ik wel, Emma is een meisje van 13 met acute lymfatische leukemie. Geen haar meer en opgeblazen, ze geneest wel hoor.

Ik heb respect voor de opties die genoemd worden voor een vervolg/ afdoening van de competities en ik heb respect voor alle teams die gevochten hebben voor het kampioenschap en tegen de degradatie. Zelf behoor ik ook tot die categorie, maar eerlijk gezegd kan het me geen ene reet schelen welke beslissing welke sportbond dan ook maar neemt. Koeman zei terecht: “Het is maar voetbal”. Ik zeg: “Sterkte familie Jansen en Emma. Wordt maar gauw beter!”

gh @ VoV, van een VoV lezer.